Kerkes kiuaskivet

Nyt valikoimassa myös Kerkes keraamiset kiuaskivet.

Varastossa perusvalikoimat:

Puukiukaalle Tetra 10kg ja 20kg 60mm kuula yhteensä 30kg , hintaan 150,00e. Sähkökiukaalle Tetra 10kg ja vastusvälikivi 10kg yhteensä 20kg, hintaan 100,00e.

Voit maksaa varastonoudot verkkokaupan kautta tai käteisellä noutaessa. Noudot ennalta sovittuna aikana. Soita 0400 742 676

Nämä kivet kestävät. Kun ostat nämä kivet niin niitä ei enää tarvitse vaihtaa. Kivet on helppo pestä. Takuu yksityiskäytössä ja taloyhtiöissä viisi vuotta ja yrityskäytössä yksi vuosi.

Kivet on valmistettu savikivi massasta ja ovat paistettu 1300 asteisessa uunissa. Nämä eivät rapaudu ja riko kiuasta, eivät päästä ilmaan kivipölyä ja raskasmetalleja ja muita epäpuhtauksia(sopii hyvin hengitystie vaikeuksista kärsiville esim. astmaatikoille). Huokaisuus aste 1%, kun tavallisilla kivillä se on 4-25%. Näillä kivillä saat tasaisen löylyn ja säästät samalla energiaa.

Ota yhteyttä ja kerro millainen kiuas sinulla on ja katsotaan millaiset kivet kiukaaseen laitetaan.

Malleina on kuulat(eri kokoja), sähkökiuas vastusvälikivet ja tetrat(pintakivet joilla ilman kiertoa säädellään kiukaassa).

image image image

Tulossa verkkokauppaan eri kiukaille sopivat kivi "reseptit" joissa on oikea määrä kiviä kiukaaseen. Pakkauksen mukana tulee ladontaohjeet ko. kiukaalle. Kivet toimitetaan suoraan kotiovellesi.

image